Service en kwaliteit

Het verlenen van service en het leveren van de best mogelijke kwaliteit van zorg zijn speerpunten binnen ons beleid.

Uw eigen podotherapeut

Het is ons streven dat u een vaste behandelaar heeft tijdens het gehele behandeltraject. Echter kan het voorkomen dat door omstandigheden een collega de behandeling overneemt.

Avondspreekuur

Om u als cliënt nog beter van dienst te zijn houdt Podotherapie Vivian Heijligers een avondspreekuur. Het avondspreekuur wordt gehouden op dinsdagavond tot 20.00 uur op                                                                                           de locatie in Melick.

Samenwerking met andere zorgverleners
Ons streven is om u kwalitatieve zorg op maat te leveren. Bij bepaalde klachten kan het daarom voorkomen dat we u adviseren om ook een andere discipline te consulteren. Door de prettige en nauwe samenwerking met andere zorgverleners is het mogelijk behandelingen optimaal op elkaar af te stemmen.

Kwaliteit geregistreerd

De beroepsvereniging NVvP bewaakt de kwaliteit van alle aangesloten praktijken. Om deze reden stelt de NVvP de eis aan de podotherapeuten kwaliteit geregistreerd te staan in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit register biedt de cliënt inzicht in de kwaliteit van zorgverleners. Tevens verplicht de NVvP haar leden mee te werken aan een regelmatige visitatie, waarbij de kwaliteit van de podotherapeut en praktijk gecontroleerd wordt.

     

Locaties

Roermond

Medisch centrum 
Aan de Singel

Minderbroederssingel 2
6041 KJ Roermond
0475-310305


Melick

Andreasheem
Markt 7 
6074 BB Melick
0475-310305

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.