Over ons

Podotherapie Vivian Heijligers is een klein team van enthousiaste podotherapeuten. De praktijk is gevestigd in Melick en in Roermond. Op beide locaties is er een prettige en nauwe samenwerking met andere zorgverleners zoals pedicures, (kinder-)fysiotherapeuten en praktijk ondersteuners. Hierdoor is het mogelijk zorg optimaal op elkaar af te stemmen. Beide podotherapeuten zijn werkzaam op beide locaties.

 

Vivian Heijligers

Vivian studeerde in 2003 af als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na  twee jaar in loondienst gewerkt te hebben, heeft ze in 2005 “Podotherapie Colen” overgenomen, destijds gevestigd op de Schuitenberg in Roermond. Een kleine  twee jaar later is een tweede vestiging in Melick geopend en heeft de praktijk haar eigen naam gekregen. Sinds 2012 is de praktijk in Roermond verhuisd naar Medisch Centrum “aan de Singel”. Vivian werkt met veel inzet en enthousiasme, waarbij u als cliënt op de eerste plaats staat.

    

 

Jeanine van de Venne

Jeanine studeerde in 2014 af als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Tijdens haar studieperiode heeft ze een aantal van haar stages succesvol afgerond in onze praktijk. Tevens was ze in vakantieperiodes vrijwillig aanwezig om werkervaring op te doen. Ze legt de lat hoog voor zichzelf en door haar professionele houding en spontaniteit een aanwinst voor de praktijk.

 

 

Beide podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Tevens zijn de podotherapeuten geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. 


Visie

U als cliënt staat bij podotherapie Vivian Heijligers centraal. Op deskundige en professionele wijze proberen we een passende oplossing te vinden. Door goed te luisteren en te overleggen met de cliënt willen we zo optimaal mogelijk aan de hulpvraag voldoen.

Locaties

Roermond

Medisch centrum 
Aan de Singel

Minderbroederssingel 2
6041 KJ Roermond
0475-310305


Melick

Andreasheem
Markt 7 
6074 BB Melick
0475-310305

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.